Keep Yourself Alive België/Nederland 2.0

€60,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Keep yourself alive België/Nederland 2.0

Nu ook te boeken voor onze Nederlandse klanten

Na het geweldige enthousiasme van onze Belgische klanten op de trainingen van Keep Yourself Alive België en het nieuws over de verlenging van de lockdown hebben we besloten om nog een editie van deze training te geven, maar uiteraard met nieuwe lessen.

LES 1 Nabehandeling met gel, acrygel en T-gel
In deze les leer je een nabehandeling doen op een set met een uitgroei van 4-5 weken. Deze nabehandeling wordt met 3 technieken gedaan: gel, acrygel en T-gel. Er wordt uitgelegd welk product voor welk nageltype geschikt is en hoe je dit kunt toepassen. Je leert dus de juiste productkeuze te maken. Alles wordt van A tot Z uitgelegd, voorbereiding, opbouw, vijftechniek en afwerking van de nagel.

LES 2 Salon Hygiëne
Hygiëne in de salon is nu belangrijker dan ooit, niet alleen tijdens Corona, maar ook erna. Wat is de basis voor een goede hygiëne? Op welke manier dien je je gereedschappen schoon te maken? Welke producten en vloeistoffen worden hiervoor gebruikt? En hoe zorg je ervoor dat er geen kruisbesmetting plaatsvindt? Leer nu de juiste stappen zodat je deze straks tijdens je dagelijkse werkzaamheden direct kunt toepassen.

LES 3 Reverse techniek
Leer een superstrakke french manicure te maken door de geweldige reverse techniek. Nagels met een perfecte smile line waar iedereen jaloers op zal zijn.

LES 4 Full glitter inlay + glitter boom
Wil jij mooie bling bling inlay glitter nagels met de kerst? Of een fantastische glitterboom? Je hebt gegarandeerd spectaculaire nagels met deze nailart techniek.

LES 5 Vijltechnieken
Leer in deze les alles over vijltechnieken. Het vijlen van de natuurlijke nagel en de kunstnagel worden in deze les behandeld. Je leert met een stappenplan om de perfecte shape te maken.

LES 6 Elektrische vijlen
Leer alles over de elektrische nagelfrees. Wat betekent het wattage en de hoeveelheid toeren? Er zijn verschillende soorten bitjes: diamant, carbide, keramisch en schuurrolletjes. Maar wanneer gebruik je welk bitje? En welke vorm en grofte?

Tevens leer je met de elektrische vijl veel tijd besparen. Er wordt uitgelegd hoe je de kunstnagel (het kunstproduct) volledig kunt verwijderen van de natuurlijke nagel op een veilige en verantwoorde manier. Je leert hoe je met de nagelfrees de nagel kunt voorbereiden. En hoe je na plaatsing van het kunstproduct de nagelfrees kunt gebruiken zodat je minder met de handvijl hoeft te doen.

BONUS Salon Nail Art door Sanny
Ontdek een salon nailart met een wow effect. Deze les wordt wederom gegeven door ons pareltje Sanny Slijderink.

BONUS Babyboom
Leer met deze techniek hoe makkelijk het is om een babyboom te maken. Creeër een fantastische overloop tussen roze en wit. De babyboom is een mooie nagel die een combinatie is van een natuurlijke nagel en een french manicure.

Datum:
17 december om 10.00 uur: LES 1 Nabehandeling met gel, acrygel en T-gel
17 december om 14.00 uur: LES 2 Salon Hygiëne
18 december om 10.00 uur: LES 3 Reverse techniek
18 december om 14.00 uur: LES 4 Full glitter inlay + glitter boom
21 december om 10.00 uur: LES 5 Vijltechnieken
21 december om 14.00 uur: LES 6 Elektrisch vijlen
22 december: BONUS Salon Nail Art
30 december: BONUS Babyboom

Je hoeft de trainingen niet live mee te kijken, je kan de workshops ook later terugkijken. Deze online lessen kun je 2 maanden bekijken vanaf het moment dat jij je inschrijft.

Inschrijven

  1. Betaal eerst de lessen door op de website af te rekenen. Bestel je alleen de online training? Kies dan voor ophalen in de winkel. 
  2. Plaats bij je bestelling bij de opmerkingen jouw exacte Facebook profielnaam
  3. Wij checken of je betaald hebt
  4. Dien een verzoek in om lid te worden bij de Facebookgroep Keep Yourself Alive 2020
  5. Wij voegen je dan toe aan de Facebookgroep Keep Yourself Alive 2020
0 sterren op basis van 0 beoordelingen