Tanya's Intensief

€180,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Wil jij je kennis naar een next level brengen? Dan mag jij Tanya's Intensief niet missen!

Na alle overweldigende reacties op onze online trainingen hebben wij besloten om een intensieve serie van maar liefst 5 trainingen te maken met een bonus training. Het wordt intensief, maar levert geweldige resultaten, je kunt een maand lang lekker oefenen, dus zorg dat je erbij bent!

  • Elke training bestaat uit een stuk theorie en praktijk.
  • De training vindt plaats in een besloten Facebook groep.
  • Deze online lessen kun je 1 maand bekijken.

Alleen voor nagelstylistes met diploma of die in opleiding zijn, niet voor hobbyisten.

 

1. Babyboom met gel, acrygel en T-Gel

Ben jij ook gek op Babyboom nagels, maar vind je het nog lastig?
Leer een perfecte Babyboom te maken met alle verschillende producten, gel, acrygel en T-Gel.

 

2. Productcontrole van gel en acrygel

Wil jij met je product omgaan als een 2e natuur? Je product beheersen als een god? Jij wordt één met het product en bent een verlengstuk van je penseel. In deze training leer je het product zo strak te plaatsen dat je nauwelijks meer hoeft te vijlen. De nagel wordt geshaped met jouw penseel, niet met de vijl. Op deze manier bespaar je enorm veel tijd op je vijltechniek.

 

3. Superprep + mini manicure

Het plaatsen van een nieuwe set of een nabehandeling begint al met de voorbereiding van de natuurlijke nagel. Weet jij niet goed welke tools en producten je nodig hebt? Heb jij regelmatig lifting? Zitten er velletjes in de weg waardoor je de gelpolish niet mooi kunt aanbrengen? Dit kun je voorkomen door een goede voorbereiding van de natuurlijke nagel. Ook leer je door middel van een mini manicure de nagelriemen netjes te maken.
LET OP! DIT IS GEEN E-Manicure/Rusissche manicure of Combi-manicure.

Je leert alle stappen die je moet doen voor een perfecte voorbereiding van de nagel en nagelriemen voordat je aan de slag gaat met een kunstproduct. 

 

4. French white reverse en getekend

Een klassieke white french blijft zo ontzettend mooi, maar vereist wel de juiste techniek om de perfecte smile lijn te krijgen. In deze training leer je een getekende witte french te maken en leer je ook de reverse techniek voor een superstrakke smile lijn. 

 

5. Vijltechnieken

Ben jij ook zo lang bezig met vijlen om de nagel in de juiste vorm te krijgen? Zie je iedere keer weer een bobbel zitten die je niet wegkrijgt? Heb je te ver gevijld en is de apex weg? Gebruik je geen stappenplan? Dan is deze training voor jou!

Ik heb een uniek stappenplan ontwikkeld die jouw vijltechnieken naar een next level brengen. Met dit stappenplan weet je precies wat je aan het doen bent en wat bij iedere stap het doel is. Alle nagels zijn op deze manier heel gemakkelijk in dezelfde vorm te krijgen. En omdat je volgens een effectief stappenplan werkt bespaar je veel tijd. Er worden diverse shapes behandelt in deze training: Salon Almond, Ballerina & Vierkant
 

6. Bonus: Social Media + Fotografie

Leer alle tips en tricks over social media en hoe je PERFECTE FOTO’S kan maken zodat jij je doelgroep kan vergroten.

 

Inschrijven

  1. Betaal eerst de lessen door op de website af te rekenen. Indien je alleen een online training koopt, kun je kiezen voor afhalen in de winkel.
  2. Plaats bij je bestelling bij de opmerkingen jouw exacte Facebook profielnaam
  3. Wij checken of je betaald hebt
  4. Dien een verzoek in om lid te worden bij de Facebookgroep Tanya's Summer Intensief
  5. Wij voegen je, voordat de training begint, toe aan de Facebookgroep Tanya's Summer Intensief

Na aankoop van een online training wordt er geen geld terugbetaald.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen