We hebben een nieuwe webshop. Maak een nieuw account aan onder je huidige email adres om je bestelgeschiedenis te herstellen.
Taal

OVER TS NAILS

In 2014 verhuisde ik van Oekraïne naar Nederland voor mijn grote liefde, om hier samen een leven op te bouwen. Ik had mijn 7-jarige zoon, €50,- en een koffer vol nagelspullen bij me. Destijds kon ik me niet voorstellen hoeveel kansen en mogelijkheden die koffer met nagelspullen voor mij zou kunnen openen. Hoeveel steun ik hier zou ontvangen van mijn partner en wat er allemaal mogelijk is als je iets met veel passie doet.

Ik ontwikkelde mijn nageltechnieken verder en bouwde razendsnel een grote klantenkring op, waardoor mijn naam bekendheid kreeg op sociale media. Mijn technieken werden niet alleen interessant voor klanten, maar ook voor andere stylisten die van mij wilden leren. Dat was de aanzet om me verder te ontwikkelen als docent.

Van 2014 tot 2020 heb ik aan meer dan 1200 stylisten fysiek lesgegeven in heel Nederland en België. Mijn Perfect Salon Almond Training werd iconisch en staat nog steeds als een kwalitatieve standaard voor opleidingen in de nagelstyling.

Tegelijkertijd merkte ik dat de behoefte aan hoogwaardige salonproducten nog steeds groot was en dat mijn technieken slechts voor 50% verantwoordelijk waren voor het resultaat, de andere 50% lag bij de producten waarmee ik werkte. Daarom besloot ik een productlijn te ontwikkelen die zou voldoen aan de behoeften van elke stylist. TS NAILS is een productlijn gericht op basisproducten, omdat dit de sleutel is tot het zetten van kwalitatief goede nagels. Naast basisproducten biedt de TS NAILS lijn ook een uitgebreid assortiment aan Nailart producten en alle andere benodigdheden voor succesvolle nagelstylisten.

Nu, in 2024 is TS NAILS niet meer alleen ik - Tanya Savchenko. TS NAILS is een heel team dat elke dag werkt voor meer dan 3000 klanten en hen helpt op weg naar succes. TS NAILS zijn 3000 stylisten die met TS NAILS producten werken en veel andere vrouwen voorzien van mooie nagels. TS NAILS zijn ook 1500 TS CLUB leden die hun kennis verrijken via ons online platform en hongerig zijn naar meer informatie. TS NAILS is de liefde die we hebben voor ons vak, voor onze klanten en onze cursisten.

WIJ ZIJN TS NAILS