We hebben een nieuwe webshop. Maak een nieuw account aan onder je huidige email adres om je bestelgeschiedenis te herstellen.
Taal

WAT IS DE TS CLUB?

De TS Club is een online platform, dé plek voor nagelstylisten die hun vaardigheden naar een next level willen tillen. Dit maandelijkse concept biedt op dit moment al meer dan 200 lessen op het gebied van nagelstyling. Deze lessen zijn inclusief: duidelijke theorie en verhelderende tutorials om ervoor te zorgen dat je de vaardigheden die je leert echt begrijpt en direct kunt toepassen in de praktijk.

Of je nu een beginner bent of een ervaren nagelstylist, de TS Club heeft voor iedereen iets te bieden.
Met lessen die variëren van basisvaardigheden tot geavanceerde technieken, kun je jezelf blijven uitdagen en verbeteren. Elke maand worden er 3-5 nieuwe lessen toegevoegd, daardoor blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Het beste van alles is dat de TS Club niet alleen gericht is op het aanleren van technieken, maar ook op het opbouwen van een gemeenschap van nagelstylisten die elkaar ondersteunen en inspireren. Door deel te nemen aan de TS Club, krijg je toegang tot een exclusieve community van gelijkgestemde mensen die allemaal streven naar hetzelfde doel: het creëren van prachtige nagels.

Naast toegang tot de exclusieve inhoud van de TS Club, krijgen leden ook 10% korting op producten die worden verkocht op de website (m.u.v. TS Club, TS Club verlenging, Workshops, Speciale aanbiedingen, Try Out, Cadeaubonnen & Outlet)
Dit betekent dubbele winst. Je profiteert niet alleen van hoogwaardige lesinhoud, maar ook van korting op producten die je nodig hebt om je vaardigheden te oefenen en te perfectioneren.

Kortom, als je een nagelstylist bent die wil groeien en verbeteren, dan is de TS Club de perfecte plek voor jou. Meer dan 200 lessen, duidelijke theorie, verhelderende demo's en een gemeenschap van gelijkgestemde mensen om je te ondersteunen.

Hoe werkt het?:

Als je voor het eerst TS member wilt worden, kun je op 2 manieren 1 maand toegang krijgen tot de TS Club: 
1. TS CLUB TOEGANG kopen voor € 500,- (excl. btw)
OF
2. Door in de huidige maand een bestelling te doen van € 250,- of meer (excl. btw en verzendkosten) op productverkoopJe ontvangt dan gratis toegang tot de TS Club in de volgende maand. 
Let op: Workshops en cadeaubonnen vallen niet onder productverkoop. 

Voor TS members:

Zolang je member bent van de TS Club kun je jouw lidmaatschap elke maand weer verlengen door:
1. In de huidige maand een bestelling te doen van € 250,- of meer (excl. btw en verzendkosten) op productverkoop.  Je ontvangt dan gratis toegang tot de TS Club in de volgende maand. 
Let op: Workshops en cadeaubonnen vallen niet onder productverkoop
OF 
2. Als je als TS member bent, kun je een verlenging kopen voor € 55,- excl. btw. Je ontvangt aan het einde van de maand dat je TS member bent een email met de mogelijkheid om te verlengen
Let op: Zorg wel dat je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief, anders kunnen wij je geen verlengingsmail sturen.
OF
3. Als je als TS member bent, kun je 1 keer in de 3 maanden een kwartaalverlenging kopen voor € 135,- excl. btw. Je ontvangt aan het einde van de maand dat je TS member bent een email met de mogelijkheid om te verlengen. Je kunt een kwartaalverlenging kopen in december, maart, juni en september. 
Let op: Zorg wel dat je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief, anders kunnen wij je geen verlengingsmail sturen.

NB: De actie van 1 maand gratis toegang tot de TS Club bij besteding van €250,- excl. btw en excl. verzendkosten, geldt niet bij aankoop van een jaarabonnement of een kwartaalverlenging. Je krijgt ook geen maand extra gratis toegang tot de TS Club. Dit vanwege het feit dat deze 2 abonnementen al een actieprijs hebben.

Kortom: Met de flexibele lidmaatschapsopties, de korting op producten en de gemeenschap van mede-nagelstylisten, is het lidmaatschap van de TS Club een waardevolle investering voor elke nagelstylist die haar vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen.

Goed om te weten:

  • TS Club gaat alleen over de technieken en niet over de promotie van onze producten. Je kunt ook deelnemen als je met producten van een ander merk werkt.
  • Alle video's zijn opgenomen in hoge resolutie.
  • Lessen variëren van 20-70 minuten.
  • Je kunt als member alle lessen terugkijken (zolang jij lid bent).
  • Je kunt de lessen bekijken waar en wanneer jij wilt zolang je een internetverbinding hebt.
  • Bevat meer dan 195 verschillende lessen, onder andere manicure, babyboom, vijltechnieken, anatomie, diverse shapes worden behandeld, nagelproblemen, natural nail treatment, marketing, mooie foto's maken en nog veel en veel meer!
  • Je ontvangt geen persoonlijke begeleiding en geen certificaat.
  • Je membership zal niet automatisch worden verlengt. Elke maand ontvang je van ons een herinneringsmail zodat je kunt verlengen, als je dat wilt.
    Let op: Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Wacht niet langer en sluit je nu aan bij de TS Club en join onze TS Family!

Houd onze website en social media in de gaten. We laten elke maand weten wanneer de deuren voor de TS Club weer open worden gezet.