We hebben een nieuwe webshop. Maak een nieuw account aan onder je huidige email adres om je bestelgeschiedenis te herstellen.
Taal

VERZENDEN & RETOURNEREN

VERZENDEN

Verzendkosten zijn gratis boven de €100,- exclusief BTW, zowel in Nederland als naar België.

BELANGRIJK: Gratis verzenden is NOOIT geldig tijdens kortingsacties.

LET OP: Voor Opleidingen, Trainingen, Workshops, Cadeaubonnen, TS Club en TS Club verlengingen worden geen verzendkosten berekend, omdat dit geen fysieke producten zijn. 

Als er samen met 1 van deze bovengenoemde producten, fysieke producten worden gekocht, zijn de verzendkosten ALLEEN GRATIS, als de totale  productwaarde van de fysieke producten €100,- of meer is. Is het totaalbedrag van de fysieke producten minder dan €100,-, dan zullen er verzendkosten in rekening worden gebracht. 

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de verzendkosten voor retour, van u thuis naar de webwinkel, zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan TS NAILS geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tanyasavchenko.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak het product zodanig dat het niet beschadigd kan raken tijdens het vervoer.

UITZONDERING: VERZEGELDE EN/OF GESEALDE PRODUCTEN

Enkele producten kunnen vanwege hygiënische en/of gezondheidsbescherming niet retour worden gestuurd, indien ze geopend zijn. Dit geldt o.a. voor onze Builder Gels, Acrygels en T-Gels. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer aan ons geretourneerd worden.
Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de verzendkosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerderIndien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan TS NAILS geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tanyasavchenko.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak het product zodanig dat het niet beschadigd kan raken tijdens het vervoer.

WERKWIJZE RETOUR AANVRAGEN EN ARTIKELEN RETOUR STUREN

Als u een product retour wilt sturen, stuur dan een e-mail naar info@tanyasavchenko.com.
Vermeld hierbij je Factuurnummer en om welk product of producten het gaat.
Mocht je een product willen omruilen, geef dit dan aan in je email.

Na het ontvangen van onze goedkeuring, van het aanmelden van je retour, zul je het volledige aankoopbedrag gecrediteerd krijgen, zodra wij het product retour hebben ontvangen. De verzendkosten voor het retourneren naar TS NAILS zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele verpakking, met het ordernummer bijgevoegd en binnen 14 dagen, na ontbinding van de overeenkomst, aan "TS NAILS" worden geretourneerd. 

Om gebruik te maken van dit recht:

  1. Stuur een email naar info@tanyasavchenko.com met daarin het factuurnummer en het product of producten die je retour wilt sturen of wilt omruilen. Als je wilt ruilen, geef dan ook aan voor welk artikel je het product wilt omruilen. 
  2. Wacht op onze goedkeuring.
  3. Na onze goedkeuring, kun je het artikel in de originele verpakking, MET BIJGEVOEGD HET FACTUURNUMMER retour sturen aan: 
    “TS NAILS"
    Van Leeuwenhoeklaan 4
    2713 RB ZOETERMEER

Nadat wij het product in goede orde van jou retour hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk aan jou crediteren.